HomeFAQContactDokter van wachtEerste hulpNoodnummersZiekenhuizen

Tarieven Artsen-Vlaanderen.be

1. Standaard vermelding : gratis

Principieel staat iedere arts (huisarts) in Vlaanderen vermeld in onze database.
Een Standaard vermelding bestaat uit een eenvoudige weergave van uw naam, specialisatie, adres, provincie en telefoonnummer.
Indien zou blijken dat uw gegevens niet werden opgenomen, dan kan u dit eenvoudig aanvragen door online uw gegevens door te sturen. Gebruik hiervoor onderstaande knop.
Wijzigingen of schrappingen kunnen ons overgemaakt worden via de link die u kan terugvinden op de website.

bestel-standaard-vermelding


2. Standaard Plus vermelding : 95 € per jaar (BTW niet inbegrepen)

Een Standaard Plus vermelding op Artsen-Vlaanderen.be biedt vele voordelen aan een lage prijs en is te vergelijken met een mini-website die verbonden is met een krachtig systeem.
Artsen-Vlaanderen.be is zo ontwikkeld, dat zoekmachines als Google de website met "open armen ontvangt" en automatisch een uitstekende ranking geeft.
Door het feit dat de de website eveneens bereikbaar is via de volgende adressen : www.dokters-vlaanderen.be en www.huisartsen-vlaanderen.be is succes verzekerd.
 
Een Standaard Plus vermelding is een uitstekende informatiebron naar patiënten toe, zonder omwegen kan de belangrijkste praktijk-info snel teruggevonden worden. Bovendien zijn al deze vermeldingen conform de deontologische voorschriften die van toepassing zijn op het beroep van arts :

actions-dialog-ok-apply-icon Het professioneel adres van de arts met naam en telefoonnummer
actions-dialog-ok-apply-icon Naam van de groepspraktijk of medisch centrum en indien van toepassing, de gegevens van het secretariaat
actions-dialog-ok-apply-icon De persoonlijk website van de arts met rechtstreekse link
actions-dialog-ok-apply-icon Een beschrijving van een eventuele erkenning of specialisatie
actions-dialog-ok-apply-icon Een geïntegreerd stratenplan
actions-dialog-ok-apply-icon De volledige raadplegingsuren
actions-dialog-ok-apply-icon Een verwijzing naar een externe online afsprakenmodule of een link naar DocOnline.be

Andere vermeldingen zijn eveneens mogelijk, zoals de verlofperiode of de uren wanneer vertegenwoordigers een bezoek mogen brengen …
Een Standaard Plus vermelding biedt "to the point" informatie naar patiënten toe en is een modernisering voor iedere praktijk.

Klik hier om een voorbeeld te bekijken.


bestel-standaard-plus

3. Een eigen website met online afsprakensysteem voor medische beroepen

doconline

Beschikt u nog niet over een eigen website of online afsprakensysteem ?
Wij ontwikkelen uw site, inclusief een uiterst modern afsprakensysteem volgens de deontologie en de ethische wetgeving die van toepassing is op het beroep van arts.

Niet alleen wordt uw site gemaakt volgens een bepaalde uniformiteit, maar heeft u bovendien ook de mogelijkheid om de informatie die u vermeldt zelf aan te passen wanneer u het wenst. Het voordeel is, dat u op niemand beroep hoeft te doen wanneer u bijvoorbeeld uw verlofperiode wenst te vermelden, of de uren van uw raadplegingen wenst te wijzigen... en ondervindt u toch een  probleem..., dan zijn wij er 24/7 om u verder te helpen !

Doe hier uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte of klik op onderstaande knop voor alle bijkomende informatie.


info-eigen-website

4. Advertising op de homepage van Artsen-Vlaanderen.be :

Online adverteren is enkel mogelijk voor aanverwante bedrijven uit de medische sector (farmaceutica - orthopedica - medische hulpmiddelen - enz)
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.


info-advertising

 

 

Onze andere sites

doconline.be